Ponnaripipo, eri kuoseja

25,00 29,00 

Ärsyttääkö ponnari möykkynä pipon alla? Tuntuuko ettei pipo ole ikinä hyvin päässä, kun hiukset vie liikaa tilaa?

No tähän löytyy nyt helpotusta Ihanian ponnaripiposta!  Pipossa on päällä hauska kierre ja sen keskellä aukko, josta saat napattua ponihännän tai nutturan näppärästi ulos. Voit myös avata kierrettä ja käyttää pipoa kaulurina. Kierteen saat takaisin ottamalla kiinni pipon alareunan saumasta ja (heilauttamalla napakasti, kuten pyykkejä), niin pipo palautuu aina muotoonsa.

Ihanian pipot ommellaan kaksinkertaisesta trikoosta. Pipo on sopiva asuste suojaamaan päätä syksyn tai kevään keleillä. Trikoo joustaa reilusti. Valitse koko päänympäryksen mukaan.

Myynnissä myös talvimalli fleecevuorilla.

Pipo saa olla muutaman sentin päänympärystä pienempi. Toiset tykkää, että pipo saa olla reilusti löysä tai haluat lisätilaa silmälaseilla ja silloin kannattaa tilata omaa päänkokoa isompi koko.

L 58-62cm, M 54-60cm, S 48-56cm

Valitse koko ja mieleinen kuosi pipoosi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Koko

L 58-62cm, M 54-60cm, S 48-56cm

Väri

Musta, musta fleecevuorillinen, meleerattu harmaa, meleerattu harmaa fleecevuorillinen, musta oksa, leopardi, seepra, valkoinen leopardi, harmaa raita, sininen pioni, jäätelö, punainen, punainen fleecevuorillinen, hepat, hepat fleecevuorillinen, harmaa ruusu, harmaa ruusu fleecevuorillinen, ketut, ketut fleecevuorillinen, orvokit, orvokit fleecevuorillinen, musta jätski, musta jätski fleecevuorillinen, metsä, metsä fleecevuorillinen, kissat, kissat fleecevuorillinen