Tietoa yrityksestä

Ompelukoneen takaa löytyy Sari Väisänen

Olen 45-vuotias Helsingistä mutkien kautta Lahteen päätynyt duracell-pupu, joka innostuu uusista asioista ja jaksaa painaa pitkää päivää silloin kun tekee sitä mitä rakastaa. Perheeseen kuuluu maailman paras aviomies, neljä lasta joista 3 on jo aikuisia ja nuorinkin jo yläasteella.

TikkiPajan perustin alkuvuonna 2016 ja aluksi ompelin mittatilausvaatteita ja alihankintatöitä. Tavoitteeni on valmistaa laadukkaita, kauniita ja käytännöllisiä vaatteita ja asusteita naisille ja lapsille.

Työtila on siirtynyt ympäri Lahtea ja myymälääkin on tullut pidettyä ihan keskustassa. Päädyin kuitenkin tekemään töitä kotona, jossa minun onnekseni on tarpeeksi iso huone johon sain toimivan ompelimon teollisuuskoneineen. Saan siis toteuttaa ideoitani vaikka keskellä yötä ja käydä koirien kanssa lenkillä keskellä työpäivää.

Joustavat kankaat kiinnostivat heti alusta ja pikkuhiljaa aloin tekemään heijastavia pipoja myyntiin. Kaavoitin lisää malleja ja aloin kiertämään erilaisissa tapahtumissa, markkinoilla ja myyjäisissä omien tuotteiden kanssa. Verkkokauppani avasin keväällä 2019 ja kaikki toiminto on siirtynyt TikkiPaja nimen alta Ihanialle vuoden 2020 kesällä.

No mitä ne jutut ovat, jotka ovat niin ihania?

Tuotteeni ovat suurimmaksi osaksi trikoosta valmistettuja asusteita. Suosituimpina ehdottomasti ne IHANAT rusettipannat. Mallit ovat ajattomia ja materiaalit laadukkaita. Lisäksi valmistuu erilaisia turbaaneja, heijastavia pipoja, Curly Girl -metodiin sopivia pyyheturbaaneja, lapsille suunnattuja tuotteita, vaatteita ja asusteita ja tilauksesta milloin mitäkin mihin vaan aika riittää. Kehitän jatkuvasti valikoimaa ja lähtökohtana on vastata asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Kysyntä on jatkuvasti kasvanut ja kehitteillä onkin koko ajan jotain uutta! Uusimpana työn alla on korumallisto.

Väri ja kuosivalikoimaa löytyy noin 20-35 erilaisen kankaan verran riippuen kaudesta. Ja kaikissa rusettituotteissa rusetit ovat irrotettavia, joten vaihtoehtoja yhdistelmiin on todella paljon. Kankaat tulevat Euroopan alueelta ja suurin osa on ekologisesti tuotettua GOTS-sertifioitua puuvillaa.

Tutustu valikoimaani rauhassa ja suunnittele mieleisesi. Valikoimistani löytyy heti valmiita vaatteita sekä asusteita. Lisäksi myynnissä on pieniä eriä kankaita. Jos jokin mietityttää, laita minulle viestiä - mietitään yhdessä!